Úvod » Ligové zápasy » 2012/2013

BFK x Reds 7:2 (2:2)

publikováno 09.06.2014

Hřiště: ZŠ Sever, Branky: Ležík 2, Kulhánek, Čapek, Stephen, Samuel, Lisý M.

Po delší době si dovoluji podělit se s Vámi o průběhu zápasu s týmem Reds. Hráli jsme v neděli ve 3 odpoledne. Problémem byla enormně vysoká teplota, která místy hraničila s výhní. Nemluvě o tom, že kdyby si někdo čirou náhodou na zápas přinesl vajíčka, mohl by si je bez problému osmažit na podrážce kteréhokoli hráče - umělá tráva byla totiž rozpálena pod paprsky slunce takovým způsobem, že leckterý africký šaman by zde mohl trénovat simulovanou chůzi po rozžhaveném uhlí.

Jelikož nás bylo z BFK A pouze 5 hráčů do pole, naverbovali jsme stálice z našeho B týmů - černé duo Stephen a Samuel. Bylo vidět, že jim vysoké teploty nedělají takové problémy jako nám, o čemž svědčí i fakt, že dokázali odehrát 2 zápasy po sobě a větší známky únavy jsem nezaregistroval. I když, musím uznat, sám Samuel se mi přiznal, že takové vedro mu už nevyhovuje - zkrátka teplota byla zabijácká.

V zápase jsme se rychle ujali vedení po, řekl bych, pěkné střele Matěje Ležíka (někdy zvaného Del Piero), který mohl vzápětí poslat tým do rychlého dvougolového vedení - míč ovšem jen olízl tyč. A tak přišel trest - soupeř ze závaru před naší brankou dokázal míč procedit na brankovou čáru, kde hráč soupeře už prostě minout nemohl - 1:1. Opět jsme šli do vedení po akci Marka Lisého - no, akci je možná silné slovo. Horvy mu totiž nakulil míč proti noze a Marek přes celé hřiště jebnul míč do brány. Soupeř do půle vyrovnal a do stínu se šlo za stavu 2:2. 

O poločase jsme se polili vodou a nastoupili jsme s touhou po 3 bodech, které by se nám tak moc hodily. Houževnatě jsme si šli za svým a soupeře jsme lidové řečeno zničili 5 góly v druhé půli. Nutno ovšem poznamenat, že ještě dvě minuty před koncem byl stav pouze 4:2 a tak sebevíc pohodlně vypadající výsledek 7:2, neměl vůbec lehký průběh.

Zápas to byl, troufnu si říci, velmi divácky atraktivní - dokonce i tamní správce občas zaostřil svůj zrak na hrací plochu. Bohužel to mnohdy nebylo kvůli hře, ale kvůli vyhlížení dalšího a dalšího viníka, který se nějakým způsobem provinil proti řádu hřiště. Na závěr jsme ještě museli uklidit branky, což byl takový hřebíček do rakve, co se týče fyzických sil. 

Gut Kraft auf Finish - tak by asi definoval Standa Řezáč naši aktuální formu. Body sbíráme jak na běžícím páse a jestli se nám podaří vyhrát poslední dva zápasy, kde hrajeme proti týmům z konce tabulky, tak máme velkou šanci na 2. místo. Fotbalová matematika ale zároveň říká, že Hurrican musí někde ztratit a pakliže ztratí, tak Colt nesmí vyhrát v posledních zápasech v průměru o 5 branek více než my. Musíme se ale soustředit hlavně na sebe!

Maciej

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 12494
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

Pozvánka na osmifinále poháru FAČR
Klub BFK Orel Hradec Králové zve všechny futsalové příznivce na osmifinále poháru FAČR, ve kterém se utkáme s prvoligovým týmem Bazooka Uherské Hradiště. Zápas se uskuteční ve středu 10.10.2018 od 20 hodin v hale v Předměřicích nad Labem.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz