Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Turnaje

O pohár Jana Baťky

publikováno 14.02.2015

První turnaj pořádaný naším klubem se uskutečnil v neděli 1.2.2015 v hale ZŠ Kukleny. Celkem se ho zúčastnilo osm týmů a nejcennější trofej nakonec zůstala po vítězství našeho týmu v těch správných rukou. Úspěch našich barev podrthlo třetí místo našeho béčka.

Při naší pořadatelské premiéře jsme se od začátku snažili nastavit laťku vysoko a tak trochu také ukázat některým dalším pořadatelům, že to jde lépe. Základem pro úspěch byla jedna z nejlepších hal v Hradci Králové a kvalitní rozhodčí, kteří řídili zápasy ve dvojici. A ačkoliv jsme nenaplnili původně plánovanou kapacitu turnaje, považujeme první ročník s osmi účatníky za velmi povedený.

Ve skupině A se potkaly týmy BFK Ledvinka "B", Mišmaš, FK Bersalino a E.K.team. Vítězem skupiny se stal pardubický tým Bersalino, ostatní tři týmy bojovaly o druhé postupové místo až do posledního zápasu ve skupině. V tom dokázalo naše béčko s vítězem skupiny uhrát remízu 1:1 a tím se dostat na druhé místo.

Favoritem skupiny B bylo náš A tým, spolu s ním byl ve skupině FC Rébus, AC Aero a SK Dubina. Jednoznačným vítězem byl tým AC Aero, který získal sedm bodů, včetně vítězství nad naším áčkem. Právě náš A tým nakonec urval postup z druhého místa, stačily mu k tomu črtyři body za remízu s Rébusem a přesvědčivou výhru 4:0 nad Dubinou.

V prvním semifinále dokázalo naše áčko porazit vítěze skupiny A FK Bersalino 2:1. V tom druhém naše béčko bojovalo s týmem AC Aero, ale kvůli několika nepřesnostem v obraně prohrálo 2:5. Chuť si spravilo v zápase o třetí místo, když stejným poměrem dokázali porazit Bersalino a náš klub tak získal trofej za třetí místo. Že nezůstane jen u té jedné bylo jasné už před finále, otázkou bylo, jakou hodnotu bude mít. Ve finále jsme se prezentovali velmi zodpovědným výkonem v defenzivě a oplatili jsme Aeru porážu ze základní skupiny. Po výsledku 2:0 jsme se tak stali vítězi 1.ročníku turnaje O pohár Jana Baťky. 

Nejlepším střelcem turnaje byl díky vítězství v rozhodujícím rozstřelu náš kmenový hráč Jirka Rychtár, který ovšem tentokrát hájil barvy týmu Mišmaš. Nejlepším brankářem se stal Míra Richter z Aera. 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 12488
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

Pozvánka na osmifinále poháru FAČR
Klub BFK Orel Hradec Králové zve všechny futsalové příznivce na osmifinále poháru FAČR, ve kterém se utkáme s prvoligovým týmem Bazooka Uherské Hradiště. Zápas se uskuteční ve středu 10.10.2018 od 20 hodin v hale v Předměřicích nad Labem.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery