Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Rozhovory

Rozhovor s Pavlem Polanským

publikováno 28.03.2015

Už za týden vyběhnou naše týmy poprvé v roce 2015 do soutěžních zápasů malé kopané. Při té příležitosti spouštíme novou rubriku na našich stránkách, ve které se dozvíte názory a pocity našich hráčů. A pro první rozhovor jsme si vybrali kometu předchozího roku Pavla Polanského, jehož posun by měl být příkladem pro všechny naše mladé hráče.

 

Proč kometa? Posuďte sami, co všechno se dá během jednoho roku v našem týmu stihnout... 

Podzim 2013: Stále ještě patnáctiletý Pavel poprvé přichází na zápas BFK. Bez jediného tréninku pochopitelně nastupuje za nově vzniklé céčko a při své premiéře musí i přes vstřelený gól skousnout vysokou prohru 2:8.

Podzim 2014: Pavel má na svém kontě celkem 65 zápasů a 42 gólů ve všech našich týmech. Jako nejlepší hráč béčka roku 2014 začíná pravidelně nastupovat v áčku a podzim zakončuje premiérovým startem v krajském přeboru futsalu, ve kterém vítězným gólem rozhoduje o zisku důležitých tří bodů v zápase proti Řešetově Lhotě. 

Jen pro doplnění, Pavlův posun tímto momentem určitě neskončil. Svými výkony na začátku letošního roku přispěl k doposud největšímu úspěchu v naší historii - postupu do futsalové divize. Pro jaro 2015 se tím náš skromný hráč s minimálně třemi plícemi dostal do nové pozice, protože očekávání z naší strany za poslední rok stoupla stejně jako jeho výkony.

Jak se těšíš na jarní část sezony a co od ní očekáváš?

Na jarní část sezony se opravdu těším. S béčkem očekávám postup do okresního přeboru, s céčkem 5.místo v 2.B třídě a s áčkem... to se ještě uvidí.

Jaké jsou tvé osobní ambice pro jaro?

Osobní ambice? No tak celkem za všechny tři týmy bych to viděl aspoň na takových 20 gólů. Uvidíme, kolik budu nakonec hrát zápasů a jak se bude dařit.

Co říkáš na naše nové posily, které jsme takzvaně ulovili v zimní pauze? 

Honza Novotný je kvalitní golman minimálně do C týmu, kde nám dlouhodobě brankář schází. Určitě to bude výborná posila. Honza Zahradníček je rozhodně kvalitní hráč, přichází k nám z FC Hradec Králové, a to mluví za vše. Takže určitě kvalitní a drahá posila. Uvidíme jak se rozehraje v céčku a tipuju, že se brzy prosadí i do béčka. No a Nikolas Soumar? To je hotový hráč! Minimálně do béčka, ale myslím si, že po pár zápasech by se mohl přesunout i do áčka. Celkově určitě super posily!

Jak hodnotíš letošní zimní sezonu?

Zimní sezona se velmi vydařila. Postoupili jsme do divize, takže to je rozhodně veliký úspěch.

Co jsi říkal na své premiérové zápasy v hale, jak se ti to líbilo?

No... velmi vysoká kvalita zápasů. Většinou jsem se tam, myslím, dost ztrácel, ale myslím si, že jakž takž to šlo. Bylo to čím dál lepší.

Takže si troufáš i na divizi?

Tak určitě... (smích). Ne, tak uvidíme, jak se na podzim poskládá tým, a také, jak bude hrát béčko v kraji. 

Díky za rozhovor a hodně štěstí při zápasech!

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 12495
Dnes: 1
Online: 1

Aktualita

Pozvánka na osmifinále poháru FAČR
Klub BFK Orel Hradec Králové zve všechny futsalové příznivce na osmifinále poháru FAČR, ve kterém se utkáme s prvoligovým týmem Bazooka Uherské Hradiště. Zápas se uskuteční ve středu 10.10.2018 od 20 hodin v hale v Předměřicích nad Labem.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz