Úvod » Tak šel čas

Sezóna 2014/2015

publikováno 22.06.2015 (aktualizováno 21.09.2015)

Úspěchy a neúspěchy našich týmů v sezóně 2014/2015

Očekávání v ročníku 2014/2015 byla veliká. O tom zda-li byla naplněna nebo ne, se dozvíte v tomto krátkém souhrnu. 

A tým se minulou sezonu umístil na bronzové příčce Krajského přeboru v malé kopané z čehož lze usuzovat, že cíle byly vysoké. Bohužel se v průběhu sezony plán nedařil tak, jak bychom chtěli a po prohrách s Reds 6:0 a 12:5 s Bad boys Nechanice jsme přišli už i o teoretickou šanci umístit se na stupních vítězů. Další klíčový zápas s Infarktem nám také nevyšel podle představ, hlavně díky četným absencím klíčových hráčů. Ostatní důležité zápasy (s Huricanem Černožice a s Gigantes) skončily plichtou. Obzvláště zápas s Gigantes nás může hodně mrzet, jelikož jsme v něm vedli už 4:1 a i tak jsme nedokázali tento vcelku pohodlný náskok udržet. Malá náplast na naši bolest v podobě pátého místa bylo snad pouze vítězství nad obhájcem titulu Flamengem. Další velký individuální úspěch se povedl Matěji Ležíkovi, který se umístil na samém čele střeleckých statistik a je prvním hráčem BFK, co něco podobného dokázal. Tato sezona neproběhla úplně podle představ našeho managementu a nebojím se ji označit slovem zpackaná, snad se příští sezonu budeme lépe scházet a kdo ví, možná nebudeme v čele pouze individuálních tabulek.

B tým slaví postup, to vypovídá za vše. Hra byla v některých zápasech lepší, v některých horší. nejlepší zápas sezony jsme odehráli proti The Chance v Černožicích. Cesta za postupem byla hodně trnitá a mohla být hodně komplikovaná, kdyby hned několik týmů z vyšších soutěží neukončilo svoje působení v Hraedckém přeboru. O postupu se rozhodovalo do poslední chvíle a berka B nám to nijak neusnadnila, naštěstí jsme nakonec jejich statečný výkon byli schopni zlomit a uhájit si tak zasloužený, i když místy až na škáru vydřený postup.

C tým... co k tomu říct, všichni v tomto našem posledním týmu udělali nějaký ten pokrok, někteří větší, jiní menší. Jsem rád, že máme kde čerpat nové mladé hráče, kteří se postupně zařazují do vyšších kádrů. Doufám, že budou pokračovat v tvrdé práci (a ti co nezačali, začnou). 5. místo nám dává naději do budoucnosti. Postup nám sice unikl o vlásek, ale já osobně si myslím, že náš C tým ještě není na postup připraven. Je třeba hodně co zlepšovat a každého spíše baví hrát na čele soutěže, než se plácat v bojích o záchranu.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 12489
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

Pozvánka na osmifinále poháru FAČR
Klub BFK Orel Hradec Králové zve všechny futsalové příznivce na osmifinále poháru FAČR, ve kterém se utkáme s prvoligovým týmem Bazooka Uherské Hradiště. Zápas se uskuteční ve středu 10.10.2018 od 20 hodin v hale v Předměřicích nad Labem.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz