Úvod » Futsal

Sezona 2014/2015

publikováno 24.03.2017

Třetí ročník futsalového krajského přeboru - s posíleným kádrem za postupem do divize!

Cíl pro třetí futsalovou sezonu byl jasný - postoupit do divize! Pracovat jsme na tom začali už v létě před sezonou. Nejdříve jsme konečně vyřešili nepříjemnou situaci s Markem a Matějem, kteří byli stále hráči Madosu, ve kterém však příliš nehráli a měli zájem vrátit se k nám. Nakonec jsme se dohodli na výměně těchto dvou hráčů za Tomáše Baťku, který u nás odehrál předchozí dvě sezony a měl zájem zabojovat v Madosu o místo v prvoligovém kádru. Opět to nešlo úplně jednoduše, nakonec jsme celou výměnu zaplatili my, což počítáme jako další nemilou zkušenost s Milošem Němečkem. Touto výměnu ale naše posilování neskončilo. Vyhlédli jsme si několik hráčů z hradecké malé kopané. Pár z nich nás odmítlo, ale tři hráče jsme ulovili úspěšně. Michala Kincla ze Šavlí Kukleny, který s námi o rok později začal hrát i venku, Petra Jakubce z Royal Teamu a Matěje Mottla opět z Šavlí Kukleny. Kádr doplnil i Pavel Polanský, který během prvních dvou let v našem týmu zaznamenal v malé kopané takový progres, že jsme se rozhodli ho využít už i ve futsale. Změna se udála také na brankářském postu, poprvé v naší historii jsme se rozhodli zkusit hrát v bráně s jiným brankářem než Lukášem Salavcem a do brány se na většinu zápasů postavil tradiční útočník Tomáš Kulhánek. Od toho jsme si slibovali lepší hru nohou a pomoc s rozehrávkou. Všechny tyto změny se ukázaly jako pozitivní. Od začátku jsme byli v popředí tabulky, do posledního kola jsme bojovali o první místo s béčkem Flamenga a i když jsme nakonec skončili druzí, už před posledním turnajem jsme mohli slavit postup. Necelých šest let od založení našeho klubu pár neposednými spolužáky z církevního gymnázia jsme (a nutno říct, že opravdu poctivě) oslavovali úspěch, o kterém bychom ještě před pár lety ani nesnili. Náš klub postoupil do třetí nejvyšší futsalové soutěže v České republice!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 12488
Dnes: 0
Online: 9

Aktualita

Pozvánka na osmifinále poháru FAČR
Klub BFK Orel Hradec Králové zve všechny futsalové příznivce na osmifinále poháru FAČR, ve kterém se utkáme s prvoligovým týmem Bazooka Uherské Hradiště. Zápas se uskuteční ve středu 10.10.2018 od 20 hodin v hale v Předměřicích nad Labem.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery