Úvod » Rozhovory

Rozhovor s Františkem Bláhou

publikováno 04.05.2017

Björn Borg či Laura Dahlmeier - jen dvě z mnoha přezdívek našeho vlasatého génia Františka Bláhy. Právě on je dalším respondentem naší pravidelné rubriky rozhovorů s největšími hvězdami klubu BFK Orel!

Ahoj Franto, můžeš se nám trochu fotbalově představit?

Ahoj, fotbal jsem začal hrát už v ránem věku a to za TJ Slavoj Předměřice. Pak jsem si dal pár let pauza a znovu jsem začal hrát až zde v Ledvince

To už je pár let zpátky, co jsi za tu dobu stihl a jaký moment se ti nejvíce vryl do paměti?

Řekl bych, že za tři roky co hraji v Ledvince jsem se stihl vypracoval v hráče prospěšnějšího pro tým více, než když jsem začínal. Také jsem stihl dát pár gólů. První situace co se mi vybaví je vstřelení dvou gólů při svém prvním nástupu za "B" tým.

U tvého působení v B-tymu bych se na chvíli rád zastavil, jak svou roli v něm vnímáš, popř. máš pocit, že jsi již jeho pevnou součástí?

Myslím, že pro úplné začlenění do B-týmu na sobě ještě musím zapracovat, ale je to na dobré cestě. Navíc vzhledem k počtu aktivních hráčů B-týmu není konkurence nijak vysoká.

Jsi znám i tím že fotbal není zdaleka jedinou zájmovou činností, kterou provozuješ, mohl bys naším čtenářům přiblížit některé z nich?

Věnuji se například ještě karetním hrám jako Hearthstone či strategickým MOBA hrám jako League of Legends. Krom toho si občas rád zaběhám a rekreačně se věnuji tanci.

To je velká řada dalších činností, pokud by se nějaký fanoušek chtěl přijít podívat i na jiné tvé výkony, kam a kdy přijít?

Občas mě můžete spatřit na stránce www.twitch.tv/fatheus97, kde streamuju. A jestli chcete vidět můj běžecký výkon, tak na začátku července (o této událostí Vás budeme informovat pozn. red.) budu běhat na běžeckém okruhu na Štefánikovce společně s Tomášem Kulhánkem, s tím, že já poběžím 20 km a on dokonce 25.

Myslím, že to si jistě mnoho příznivců nenechá ujít. Co fotbal klasický- 11na11, sleduješ ho, a komu fandíš?

Za svůj nejoblíbenější klub bych prohlásil Barcelonu. Co se týče Anglie, tak tam Chelsea, ale teď už MU, jelikož mám slabost pro Mourinha.

Poslední otázka, zkus sestavit all-stars tým se kterým si měl ti čest hrát.

Hru bych postavil na legendárním hráči Benu Drahošovi, kterého ač někdo kritizuje za jeho neflexibilitu, tak já ho respektuji pro jeho neuvěřitelný čich na góly a schopnost zakončit. K němu bych postavil 3 v obraně schopné hráče např. Pavel Polanský, Ondra Horáček, Matěj Ležík, jelikož většinu času bychom hráli 3v4. Jenom u Horáčka bych měl pochybnosti, jelikož by pravděpodobně v průběhu zápasu ztrácel motivaci hrát 3v4. Na lavičku bych tudíž vzal Josefa Hofmeistra, aby případně demotivovaného Horáčka vystřídal. A do brány bych pak nepostavil nikoho jiného než neprůstřelného Lukáše Salavce.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 12494
Dnes: 0
Online: 1

Aktualita

Pozvánka na osmifinále poháru FAČR
Klub BFK Orel Hradec Králové zve všechny futsalové příznivce na osmifinále poháru FAČR, ve kterém se utkáme s prvoligovým týmem Bazooka Uherské Hradiště. Zápas se uskuteční ve středu 10.10.2018 od 20 hodin v hale v Předměřicích nad Labem.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery